Pain, sweet pain!

Efter manga manader med bara cardio har jag antligen atervant till gymmet, for lite mer uppbyggning av styrka, jag behover kraft for att kunna oka.
I dag har jag smartsam men ack sa skon traningsvark. Det gor ont nar jag blinkar!!! Me duele hasta las pestañas!!! Som man skulle ha sagt har.

Ben och rumpa fick sig en omgang igar, idag blir det overkropp och sedan nagra varv runt banan... om benen bar mig.
Mi segunda casa! Mi segunda casa!

Idag fredag, snart helg. Det ska bli otroligt skont. Det blir nog en liten svang-om ikvall och grillning med goa vanner pa sondag. Det ar ju mors dag har pa sondag sa min fina finsk-mamma och min fina spañor-mamma  ska firas med go mat och dryck. Jag och Norskan bjuder... vi som annu inte har barn star for foijolerna.

Nu ar det bestamt! Haret ska klippas, men maste vanta ett tag. Eftersom den mindre skickliga harfrisoren klippt min lugg, som jag absolut inte ville kan jag inte klippa min frisyr an, jag maste vanta tills det har vaxt ut lite till. Till midsommar blir det en make-over.

Jag vantar fortfarande pa svar om semester. Jag har kollat in resor redan och det finns bra priser. Om jag far min semester igenom aker jag hem over midsommar och storumandagarna. Vem kan jag rakna med for en svang-om?!
Far svaret om ca 1-2 veckor! Hall tummarna alla!!!! Annars kommer jag inte hem forran jul och det ar ju sa langt borta!

Aterga till jobbet, sedan lite solning innan gymmet.

No seas malo, usa protección!
Ciao.




Vilken dag!

Vilken dag, med stort D!

Stralande sol och 27º!

Tidig morgon med en promenix och sen till jobbet! Men jag hade ju önskat att jag va pa stranden i detta väder.

 Ojalá fuera ella!
Sedan till löpbanan och riva av ett laaaaangt löp pass. 18 km star pa schemat idag. Blir nog rygg efterat om kroppen haller.

Funderar fortfarande pa en klippning.
Maste nog radgiva med kudden ett par dagar till.

2 veckor tills man far fin-besok fran fina familjen. Systrarna kommer!!! Det gillas. Jag har stora planer for den veckan.

Maste go back to work. Trabajar y más trabajar.

Ciao!

Byt aldrig harfrisör!

Som sagt, jag hade ju ett problem, om jag skulle klippa kort eller inte.

Gick till min frisör igar, men hon kunde inte sa hon rekomenderade en annan, jag liteade pa henne och gick dit. Dumt gjort!

I sista stund bestamde jag mig for att inte klippa kort an, jag vantar tills riktiga varmen kommer. Sa jag sa till henne att klippa topparna och 1/2 cm av luggen. Jag kanske sa det pa kinesiska for hon har itne klippt somjag ville. Jag kan varken ha min lugg nere eller uppsatt, helt ojmat och inte alls som jag ville.... NU MASTE JAG JU KLIPPA KORT!

Nu ska jag bara vanta nagra veckor och sedan aker det av... tror jag.

Jag har bytt tranings-klubb. Min gamla va det ingen niva pa och jag blev aldrig battre. Fick aldrig battre tider. Jag fragade runt lite och fick mojligheten att byta. Hoppas att det blir forandring i traningen nu. Vill ha mer tempo och battre tider. Tiden borjar ju rinna ut och jag maste battras.
Jag ska traffa den nya tranaren i morgon for att gor ett test och lagga upp min traning! I'm getting there!

Ska ata mellis!
Ciao!

I valet och kvalet...

Har ett stort dilemma... kippa haret kort eller inte klippa kort?

Jag har sparat haret nu i over tva ar och antligen fatt det langt, men sag gamla bilder fran 2007 pa hur snygg(!) jag var i haret da och blev sugen igen...

Saga vad man vill om "Vickan", men hon ar snygg i haret...

 

Opinions please!

Mitt första.

Jaha, jag som alltid har sagt att "jag ska minsann ALDRIG borja blogga"... och har ar jag. Jag kan dock inte lova att jag kommer att uppdatera allt for ofta.

Ni maste ocksa ha lite oversende med att jag inte har alla bokstaver...
Jag har inte riktigt fattat hur man gor an, men med lite paktik ar jag med i gemet! Om nagon fattar sant har med design och fixa bloggen snygg sa far ni garna komma med lite riklinjer och tips... typ Fanny! (kanner mig som en bond-tolp)

Mitt stora lemma just nu ar vilket sprak jag ska skriva pa... det blir nog en liten blandning.

Jag vet att nagra av er har velat veta mitt mal inom traningen.
Det kommer snart, jag maste forst bara del upp mina delmal sa jag vet att jag klarar det och har koll pa min planering. Men det kommer att bli hart men kul med manga tarar....

hasta luego Amigos!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0